Geris shpk. kompania, fillimet e saj i ka në 1994 si një biznes i vogël familjar me fokus në tregtimin dhe shitjen e artikujve të ndryshëm me shumicë dhe pakicë. Me kalimin e viteve, dëshira, përkushtimi dhe ambicia e vazhdueshme sollën zhvillimin e kompanisë duke filluar importin dhe shpërndarjen e markave ndërkombëtare në Shqipëri. Qëllimi i këtij zhvillimi ishte i qartë: Vlera e shtuar për konsumatorët vendas. Me kalimin e viteve, Geris shpk. është bërë distributori zyrtar i disa prej markave më të mëdha të produkteve të konsumit në botë për territorin e Shqipërisë.

Markat Tona:

Gama e gjerë e produkteve për higjienën tuaj!

Letër Kuzhine

Kujdesi Personal

Letër Tualeti

Geris shpk. me një shpërndarje të gjerë ndodhet kudo që të jeni.

Kontakt

GERIS sh.p.k

  • info@geris.al
  • +355 (0)52 219 440
  • Autostrada Tirane-Durres, KM.20 Koxhas Xhafzotaj
  • petal.albania
  • Petal.Albania